Komentáre

Pred / po: Renovácia farmy Norman!

Pred / po: Renovácia farmy Norman!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Úplne transformácia temného a neúčinného statku Norman na moderné a priateľské miesto na bývanie je výzvou, ktorú prevzala Fabienne Pujol, architektka a návrhárka interiérov agentúry Garance Touch. Na splnenie veľmi presných špecifikácií majiteľov, ktorí chceli zachovať kúzlo a vonkajšiu autentickosť a vdýchnuť vetra vetra v modernej budove, architekt nemal inú možnosť, ako úplne rehabilitovať budovu. dom, od roku 1970 v stave hniloby. Otvárame dvere do tohto významného projektu. oblasť: 100 m² rozpočet: 80 000 eur

Úplne prepracovaný obytný priestor


pred: Trámy na strope, vyblednuté drevené dosky na stene, dláždené podlahy, elektrina a kanalizácia času ... Zdá sa, že v tomto statku zostal čas 15 metrov široký a 3,5 metra široký. Aby architekt splnil požiadavky na usporiadanie a pohodlie požadované majiteľmi tohto druhého domu na vidieku, musel vykonať množstvo prác v obytnom priestore. Usporiadanie bolo preto prepracované tak, aby poskytovalo priestor pre veľký obytný priestor.

after: Zmena scenérie! Dnes je prízemie tvorené veľkou obývacou izbou s otvorenou kuchyňou, posedením, hosťovskou spálňou a kúpeľňou. Nosná stena oddeľujúca starú kuchyňu a obývaciu izbu bola odstránená, aby sa vytvoril priestor pre pohodlný životný priestor. Spočiatku v blízkosti krbu bola kuchyňa presunutá na druhý koniec, kvôli väčšej funkčnosti. Na zemi staré obklady ustupujú pekne starým dlaždiciam, ktoré teraz dodávajú tomuto útulnému priestoru neprekonateľný pôvab. Okná boli tiež nahradené novými modelmi s drevenými stĺpikmi a dvojitým zasklením. Aby sa prekonala nejasnosť a vizuálne zvýšila strop, boli lúče natreté rovnakým odtieňom ako steny vo veľmi svetlo šedej farbe. Riešenie, ktoré samo o sebe efektívne modernizuje miestnosť. Obývacia izba, ktorá sa teraz nachádza pri krbe, vytvára teplý a priateľský priestor, kde je dobrý život.

Medzi tradíciou a modernitou



after: Miesto je teraz venované eklektickému nábytku zloženému z dizajnérskeho nábytku, rodiny a výhodných kúskov. Dôkazom toho je voskovaný betónový kuchynský priestor, kamenina, kde vedľa seba stojí hliníkový stôl a španielsky pastiersky nábytok zo 16. storočia. Pokiaľ ide o farby, architekt uprednostnil farby od taupe v kuchyni po verdigru v kúpeľni, prechádzajúce pohárom vody v spálni. Jednoducho vznešený!

Zabezpečte podkrovie


pred: V snahe uspokojiť túžbu páru po priestore a funkčnosti bolo pripravené podkrovie.
after: Úspešný facelift! Dnes sa priestor skladá z dvoch spální, čitateľského kútika a vodného bodu. Na podlahu bola položená masívna parketová podlaha v pomerne modernom štýle. Ideálne kontrastuje s rustikálnym a autentickým kúzlom pôvodných trámov na stene a ponúka dobrú zvukovú izoláciu. V prvej miestnosti, ktorá sa skladala z priestoru na spanie a kútika na čítanie, sa architekt rozhodol pre tmavo červenú a rozdrvenú malinu, ktoré sa stretávajú na oboch stranách krbu. Spálňa zároveň kombinuje čokoládu, modré a staré zlato. Fabienne Pujol, Garance Touch Agency