Informácie

Pred / Po: Vstupom sa stáva plne vybavená minimalistická kuchyňa

Pred / Po: Vstupom sa stáva plne vybavená minimalistická kuchyňa



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Majitelia tohto trojizbového bytu s rozlohou 17 m² vo Versailles snívali o ďalšej spálni. Architekti a urbanisti agentúry Demont Reynaud nemali na výber tohto problému inú možnosť, ako prehodnotiť celý byt. Program preto: obnova miestností, vytvorenie kúpeľne, uloženie priečok na odstránenie chodieb a rozšírenie vchodu s cieľom ich transformácie na kuchyňu. Prekvapivé a neobvyklé riešenie, ktoré umožnilo na jednej strane využiť výhody tohto prechodného priestoru, ktorý často zostáva v tieni, a na druhej strane inteligentne optimalizovať priestor. Otvárame dvere na túto stránku ako žiadne iné! rozloha : 7,3 m² rozpočet: 935 € / m² DPH vr.

Posunutím oddielu zväčšíte vchod


pred: Tmavá a úzka chodba, ktorá slúži ako vchod, príliš priestranná veľká spálňa ... priečka oddeľujúca tieto dve priestory sa musí posunúť tak, aby sa chodba dostatočne rozšírila a nainštalovala nová kuchyňa. Účel: sústo na povrchu hlavnej spálne na integrovanie kuchynského vybavenia.

Integrujte kuchyňu


after: Vchod zmizol a dnes sa otvára úplne otvorená minimalistická kuchyňa. Toto je vizuálne ohraničené farbou a meniacimi sa výškovými rozdielmi pod stropom, ktoré boli aktualizované po odstránení priečok. Kuchynský strop, ktorý je omnoho nižší ako pôvodný, teraz skrýva technické prvky a osvetlenie. Čo sa týka farby, agentúra uprednostňovala tmavú čiernu farbu, ktorá uprednostňuje vizuálne rámovanie kuchyne. Kuchyňa je teraz kompletne vybavená a pozostáva z najmodernejších spotrebičov zámerne zabudovaných do nábytku. Pozdĺž priečky, ktorá oddeľuje hlavnú spálňu od obývacej izby, sa kuchyňa rozširuje pomocou malej bielej skrinky, ktorá je umiestnená v starom vchode. Pokiaľ ide o obývaciu izbu, zostala taká, aká je, s jej krásnymi lištami na strope. Hlavná spálňa bola ukrytá vo výklenku a bola usporiadaná do priestoru 9 m², ktorý bol od zvyšku miestnosti oddelený posuvnými dverami.

Sublimujte staré


po : Parketová podlaha, ktorá predtým oddeľovala chodbu a spálňa, sa zachovala. Výsledkom je viditeľný rozdiel medzi obývacou izbou a kuchyňou. Zaujímavý tip na vizuálne ohraničenie priestorov a pridanie štýlu do miestnosti. Ďalšia spomienka na predchádzajúce usporiadanie: lišty! Zrekonštruované a orezané vďaka falošnému stropu sú teraz zvýraznené osvetlením miestnosti.
Sébastien Demont a Hortense Reynaud, Agence Demont Reynaud