Informácie

Pred / po: optimalizácia priestoru v podkrovnom štúdiu

Pred / po: optimalizácia priestoru v podkrovnom štúdiu


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

V tomto štúdiu Lyonnais umiestnenom pod odkvapom neboli priestory optimalizované ani ohraničené. Majitelia preto vyzvali Marion Lanoë, interiérovú dizajnérku, dekoratéra a dizajnéra farieb v regióne. Obmedzením tejto stránky boli samozrejme zjazdovky, ale aj skutočnosť, že byt sa nachádza v piatom poschodí bez výťahu! Kúzlo sklenenej strechy a exponovaných trámov sa samozrejme zachovalo, ale štúdio bolo kompletne zrekonštruované v modernejšom štýle. Objavte rôzne fázy týchto dvoch mesiacov práce. oblasť:Štúdio 30m² rozpočet: 17 000 € HT na kompletnú renováciu

Úplne prepracovať priestor


pred: Priestor nebol optimalizovaný, nedochádzalo k delimitácii a veľmi malému úložisku. Marion Lanoë musela prehodnotiť rozloženie povrchu, aby získala väčší životný priestor. Byt je atypický, pretože sa nachádza pod odkvapom, musíme zdôrazniť kúzlo miesta.
after: Veľké strešné okná poskytujú maximálne osvetlenie. Na ďalšie zväčšenie priestoru si architekt vybral svetlé farby na stenách.
Hroty žltej dodajú celku energiu.

Dve použitia v jednej miestnosti

pred: Medzi priestorom na prácu a priestorom na spánok nebolo vymedzenie, ktoré nie je optimálne na to, aby bolo produktívne alebo naopak.

after: Bola postavená malá stena na vizuálne vymedzenie priestoru na spanie v obývacej izbe, aby sa racionalizovali funkcie. Na strane obývacej izby môžu hostia prijímať nový nábytok, pohovku Habitat a konferenčné stolíky Gentlemen Designers.
Izba je malá, ale príjemná, príjemná a hýčkajúca. Kancelárske priestory boli premiestnené a nainštalované hneď pri vchode do štúdia s peknou stoličkou inšpirovanou Eamesom.

Malá, ale modulárna kuchyňa


pred: Jeho umiestnenie pod odkvapom neumožnilo majiteľom správne nainštalovať rôzne zariadenia. Používanie v kuchyni bolo preto dosť zložité, najmä preto, že na obed alebo večeru nebol vyhradený žiadny priestor.
after:Kuchyňa bola kompletne zrekonštruovaná. Je oveľa funkčnejší, má dostatok úložného priestoru a zároveň je modulárny pre stravovanie. Malý tip: indukčná varná doska integrovaná do stola na ďalšiu optimalizáciu priestoru.

Zrekonštruovaná kúpeľňa


pred: Kúpeľňa bola úplne biela, čo nebolo príliš moderné. Bolo potrebné renovovať, aby sa zmenil štýl a získal skutočný vzhľad!
after:Kúpeľňa bola úplne prepracovaná, s novou sprchou a antracitovou sivou márnou jednotkou. Na steny sa položila biela mozaika a na podlahu sa položili sivé dlaždice. Marion Lanoë - // www.lanoemarion.com/