Užitočný

Pred / po: uvedenie malého vstupu do funkčného stavu

Pred / po: uvedenie malého vstupu do funkčného stavu


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tento byt sa nachádza v meste Toulouse a bol zrekonštruovaný v roku 2010, ale vchod a chodba zostali nezmenené, pretože predstavovali dosť zložitú konfiguráciu, ktorá neumožňovala pridať úložný priestor. Majitelia preto vyzvali Emilie Perruchetovú, dekoratéra a manažéra agentúry Aparté Conseil. Výsledok? Vítané a funkčné miesto prechodu. oblasť: Vchod 8m² - chodba 23m² rozpočet: 10 000 EUR vrátane dane za opravu a renováciu vchodu a chodby

Zvukový koberec namiesto parkiet


pred: Byt je starý, parkety veľa vŕzgali. Na chodbe slúžiacej pre tri spálne sme museli nájsť riešenie.
after: Majitelia chceli nainštalovať zvukový koberec, ktorý zachováva hluk pre lepšiu izoláciu. Chladný tón kontrastuje s časťou červenej steny, ktorá bola udržiavaná od vstupu po koniec chodby.

Vytvorte trompe-l'oeil šatník


pred: Majitelia mali nevyhnutnú požiadavku: mať dostatok úložiska. Skutočne chceli viac prívetivý, ale aj ergonomickejší hlavný vchod, aby sa vyhli zaveseniu oblečenia (rodičov a detí) na stojan na kabáty. Vysoký a tvarovaný strop neumožňoval úlohu v agentúre Aparté Conseil. ,
after: Za účelom vyplnenia tohto veľkého vchodu, zatiaľ čo výhľad z pohľadu je perspektívny, navrhla Emilie Perruchet šatníkovú skriňu na mieru pre trompe-l'oeil, ktorá pokrýva celú stenu vchodu.
Vo vnútri sa nachádzajú úložné priestory na obuv, veľké zásuvky na školské tašky a veci pre deti, ako aj dve skrine na zavesenie kabátov na háčiky a / alebo vešiaky. Aby sa priestor čo najviac optimalizoval, obväz ide takmer na vrchol stropu (je tam zárez, pretože v strope je nainštalovaná elektrina), kde je možné uložiť zimné veci, prikrývky, kufre a iné doplnky, ktoré sa v každodennom živote málo používajú.

Chodba, funkčný priechod


pred: Existujúci koridor postrádal osobnosť. 17 metrov dlhé a úzke, bolo celkom chladno. Na druhej strane, červená časť steny, farby dverí, sokly a rámy sa museli zachovať, aby sa nenarušil štýl bývania.
after: Ťažkosti pre dekoratérov? Urobte z chodby teplejšiu a menej štíhlu pre oko, pričom si zachovajte plyšovú stranu bytu. Emilie Perruchet preto mala nápad umiestniť zvislé pruhy na steny, aby prelomila výšku a perspektívu.

Rozjasnite miestnosť

pred: Vchodová lampa nesvetlila miestnosť dostatočne a zaberala priestor, zatiaľ čo svetlá zapustené do stropu chodby boli dosť chladné.
after: Nové svietidlá sú harmonickejšie a umožňujú výzdobu a vybavenie chodby v kontinuite so vstupom. Tieto zavesenia, ktoré boli podpísané Svetelnými rokmi Carravaggio, vám umožňujú šetriť priestor a neprehľadávať chodbu (ktorá je široká iba 1,35 m) nábytkom. Viac informácií o úspechoch Emilie Perruchet na Aparté Conseils.



Komentáre:

  1. Addney

    I understand this question. We can examine.

  2. Aragis

    Myšlienka veľkolepá a včasná

  3. Kallita

    I fully share your opinion. A good idea, I agree with you.

  4. Geoff

    Je to šťastie!

  5. Lennox

    In this nothing there is a good idea. Súhlasím.



Napíšte správu