Komentáre

Pred / po: vytvorte veľkú obývaciu izbu s otvorenou kuchyňou

Pred / po: vytvorte veľkú obývaciu izbu s otvorenou kuchyňou


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

V tomto starom byte, ktorý bol postavený v 18. storočí, chcel mladý pár majiteľov zachovať staré čaro miesta a mať modernejší domov a funkčný obytný priestor. Myšlienkou Lyonovho architekta Tiphaina Thomasa bolo rozčleniť priestory na vytvorenie veľkej obývacej izby s americkou kuchyňou a dospieť k správnej kombinácii medzi štýlom vintage a súčasným. oblasť: 56 m² obývacej izby v byte 120 m² rozpočet: 10 000 EUR na renováciu obývacej izby a 1 800 EUR na dekoráciu a zariadenie

Zlučte vchod s obývacou izbou


pred: Majitelia získali byt vo vlastnej šťave. Bol rozdelený na niekoľko stiesnených a tmavých miestností. Vchod bol oddelený od obývacej izby tmavou a málo funkčnou chodbou. after: Priečka a obklad chodby boli odstránené, aby sa otvoril priestor. Na zemi bola parketová podlaha vyrobená v rovnakom duchu ako v obývacej izbe, aby sa priestor zväčšil. Obývacia izba sa preto rozšírila tak, aby zodpovedala zvyšku tohto priestoru, aby sa dosiahol harmonický výsledok. Aby sa predišlo preplneniu priestoru, bol malý stolík a stoličky natreté perlou šedej farby, na polceste medzi bielou otvorenou kuchyňou a čiernou obývacou izbou. Táto tabuľka slúži ako vizuálny prechod medzi vstupom a obývacou izbou.

Svetlá otvorená kuchyňa


pred: Kuchyňa sa nachádzala v miestnosti susediacej s obývacou izbou. Nie príliš funkčný a pomerne malý, musel sa priviesť späť do centrálnej miestnosti, aby sa namiesto toho vytvorila kancelária alebo hosťovská izba. after: V tejto novej otvorenej kuchyni (Mobalpa) bol vybraný biely lakovaný odtieň, ktorý odráža maximum svetla. Pracovná doska je tmavá a metalická na rozdiel od starého kameňa. Bol pridaný stredný ostrov, ktorý slúži ako prechod medzi týmito dvoma priestormi a poskytuje maximálne úložisko. Nájdete tu varné platne, umývadlo, ale aj bar, kde si môžete dať raňajky.

Kombinuje staré a súčasné


pred: Výhodou bytu bolo, že majú kamenné steny a odkryté trámy, ktoré boli bohužiaľ zatvorené a skryté. Vysoký strop domu (4,6 metra) a prítomnosť starého dreva a veľkých okien mu dodali šialené kúzlo, ktoré sa absolútne nevyužilo. after: Stropy a nosné steny boli znížené, aby odhalili trámy a kamene, staré okná boli nahradené drevenými dvojsklami pre lepšiu izoláciu. Všetko bolo prelakované matnou bielou farbou, aby prinieslo svetlo. Spracovanie dreva, ktoré sa nachádza v dolnej časti, je perleťovo sivé. Parkety boli úplne obrúsené, opravené a ponechané v pôvodnom stave pre prirodzený nádych.

Moderný a minimalistický dekor


pred: Miesto nemalo samo o sebe dušu a priestor nebol zvýraznený. Výzva architekta: renovovať dekor bez jeho skreslenia. after: Pre obývaciu izbu architekt uprednostnil triezvy a rafinovaný nábytok do obývacej izby a pozastavenie v priemyselnom štýle.
To je v kontraste s kameňom a lúčmi, aby sa v miestnosti dal jednoznačne moderný dojem. Stará zložená kladka, ktorú zanechali bývalí majitelia, bola odklonená na zavesenie rastlín.
Viac informácií o Tiphaine Thomas na www.skeadesigner.com