Užitočný

Pred / Po: dom o výmere 250 m2

Pred / Po: dom o výmere 250 m2

Majitelia domu Aix-en-Provence s dekorom 80. rokov 20. storočia sa rozhodli, že využijú služby agentúry Avéo. V každej miestnosti sa vykonalo veľa domácich prác, aby boli aktuálne. Demonštrácia. povrch : 250 m2 rozpočet : 30 000 eur

Obývacia izba




pred : V salóniku chýba súdržné usporiadanie a chýba mu teplo a priateľskosť. Je plná dvoch veľkých tmavých pohoviek a impozantnej tmavej drevenej príručnej skrinky, ktorá zatemňuje miestnosť. po : Základňa, organizácia a farby prehliadky sa zachovali. Za pohovkou bola prelakovaná iba taupová stena, aby sa atmosféra zohriala. Pohovka zo šedej látky teraz sedí sama v miestnosti, ktorá sa kúpa na svetle vďaka ozdobným doplnkom v odtieňoch béžovej.

V kuchyni




pred : Táto kuchyňa má svoj provensálsky vzhľad a má všetky moderné ingrediencie zo 70. rokov. Dnes je však jednoducho zastaraná! po : Táto kuchyňa je s niekoľkými ťahmi štetcom úplne transformovaná a úplne v súlade s dobami. Obklady na stenu a nábytok boli prelakované v antracitovej sivej farbe pre veľmi úspešný vzhľad!

Hlavná spálňa




pred : Mimoriadne okúzľujúce, ale napriek tomu impozantné červené nie je farba, ktorá by sa vsadila do celkového vzhľadu v spálni. Tu sa ukazuje, že je príliš prítomný a zabraňuje cirkulácii svetla. po : Spálňa bola obnažená a steny boli natreté svetlejšími a striedmejšími farbami, aby sa miestnosť čo najviac neutralizovala. Na moderný dekoratívny nádych boli nainštalované aplikácie s jednoduchými líniami a súčasnými nočnými stolmi.

Detská izba




pred : Veľmi neosobná, v detskej izbe chýba hravý a radostný dotyk. Žlté a modré združenie, určite veľmi módne v 90. rokoch, už dnes nepreukazuje veľkú originalitu. po : Po prelakovaní vo svetlých farbách získa detská izba úplne nový vzhľad! Postele boli umiestnené na rovnakej časti steny, aby sa uvoľnil priestor na hranie, a pokiaľ ide o dvere skrine, majú nový vzhľad v žiarivej bielej farbe.

V kúpeľni




pred : Prímorská atmosféra bola ukotvená v 80-tych rokoch v tejto podkrovnej kúpeľni. Hnedé dlaždice na podlahe označujú zvyšok miestnosti. Celej veci naozaj chýba harmónia! po : Obklad bol úplne prefarbený bielou a šedou, aby sa miestnosť osvetlila. Marná jednotka a zrkadlo boli zmenené na modernejšie modely. Plus: vinylová podlaha s parketovým efektom na dotyk tepla.

Veranda




pred : Jedáleň, terasa, obývačka? Jeden sa pýta na skutočnú funkciu tejto verandy. Oranžovo hnedá podlaha vytvára veľmi rustikálnu atmosféru a vôbec nezodpovedá zvyšku nábytku. po Cieľom bolo dať tejto verande skutočnú funkciu. Domáci učiteľ sa rozhodol urobiť z neho útulný, budoárový kútik s konferenčným stolíkom a veľkou kaviarňou a na podlahe bola pokrytá parketová podlaha z imitácie vinylu.