Komentáre

Pred / po: dajte elegantný a minerálny štýl do exteriéru tradičného bretónskeho domu

Pred / po: dajte elegantný a minerálny štýl do exteriéru tradičného bretónskeho domu


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Renovácia podláh mimo domu nie je vždy jednoduchá: najskôr musíte študovať druh pôdy, vlhkosť v regióne alebo typ materiálov, ktoré starnú oveľa viac rýchlo čelia nepriaznivému počasiu. Zohľadniť sa musí aj estetika a musí zostať v harmónii so štýlom domu, aby vytvorila súvislý celok. Napriek týmto obmedzeniam, majitelia tejto rezidencie nachádzajúcej sa v Liffre v Bretónsku začali výzvu na vytvorenie elegantnej a modernej vonkajšej príjazdovej cesty. Ten chcel dať faceliftu pri vchode do svojho domu tým, že vytvoril moderný recepčný priestor kombinujúci rastliny a minerály. Úspešná stávka! povrch : 556 m2 rozpočet : 4000€

Usporiadanie hraníc



pred : Vonkajší priestor vedúci k Liffrovmu domu nebol nikdy skutočne vyzdobený, s výnimkou pokusu o minerálnu hmotu uprostred uličky. Voľne nakreslený chodníkom pokrytým hrubými antracitovými kamienkami nebolo medzi trávnikom a podlahou žiadne skutočné vymedzenie. Práce sa preto začali separáciou medzi kameňmi a vegetáciou pomocou hliníka Techniseal. Túto prácu vykonali samotní obyvatelia domu iba za dva dni: celkom bolo prepracovaných 556 m2! po : Hranice okrem vizuálneho ohraničenia chránia postele pred predčasnou inváziou štrku.

Vymedzenie priestorov



pred : Podlahová krytina je smutná a banálna a stredný ostrov nie je hodnotený. Prvý krok: izolujte ho od všetkých štrkov, rovnako ako trávnik, ktorý susedí so vstupom. Veľká čierna plachta je prerezaná a umiestnená okolo ostrova tak, aby sa štrk v priebehu času nezapadal do zeme. po : Nové hliníkové okraje sú inštalované tak, aby vytvorili polmesačný obdĺžnik: vytvárajú čistý a elegantný spoj medzi minerálmi a rastlinami. Ulička sa začína formovať! Majitelia, inšpirovaní zenovým duchom ázijských záhrad, sa rozhodli hrať s tvarmi a farbami. Centrálny ostrov nadobúda japonský vzhľad s minerálmi rôznych veľkostí a farieb, veľmi stabilnými za každou hranicou.

Moderný a príjemný vchod



pred : Stará príjazdová cesta rýchlo inklinovala k nasiaknutiu vody, čím sa vonkajšia časť domu zmenila na bažinu. po : Nová vonkajšia tvorba pozostáva z centrálneho ostrova, ktorý privíta biele kamienky, palmu a niektoré kríky, ako aj cestu z bridlicových dosiek obklopených trávnikom. Táto okružná cesta vedie návštevníka k predným dverám domu, pričom chráni obuv pred vlhkosťou a bahnom. Aby sa zabezpečilo harmonické zakončenie týchto diel pri vymedzovaní čiar a kriviek, diskrétne ohraničenie oddelí kamene rôznych typov. Rôzne farby a veľkosti tvoria formáty inšpirované Japoncami, napríklad ázijské záhrady Zen. : krivky sú vylepšené, výsledok je moderný a moderný. //www.techniseal.com/